tiada sebarang spesifikasi dalam penulisan blog ini..menulis apa sahaja yang dirasakan tidak mengganggu mana-mana pihak..sila tinggalkan blog ini segera jika anda rasa blog ini tidak sesuai untuk anda lawati..dan terima kasih pada yang sudi menziarah blog ini...terima kasih

Thursday, November 8, 2012

:p

"aku ingin hubungan kita berakhir bahagia...terpisah bukan kerana org ke 3, atau terpisah kerana kita berbeza.tetapi kerana waktu, dimana aku tak lagi bisa bernafas dan berdiri untukmu...sayang dan cinta kamu selalu...hingga hujung hela...."

:)

maya 7 months :))

salam u all...
selamat pg khamis..Alhamdulillah masih dapat bernafas di muka bumi Allah ni...
7 bulan menjadi ibu kpd bayi comel benar2 membahagiakan..memang letih melayan karenah bayi..lagi2 bayi lasak dan manja macam baby maya..tapi nikmatnyaaaa....ya Allah...hanya yg pernah jd ibu saja yg boleh faham..kebahagiaan yg tk terrnilai dgn wang ringgit...senyumnya, tangisnya,tawanya,rajuknya semua nya membahagiakan..hurmm..mmg anugerah yg tak ternilai dr tuhan..
terima kasih ya Allah...
baby maya masa 6 bln 8kg..sekrg 7 bln tak taula berapa..bln depan baru ada checkup lg..dah pandai merangkak..n now blajar berdiri..hari tu dh pndai berdiri sendiri kat peti sejuk...pastuu.....dangg!!!.tergolek...huhu...maya kalo tergolek sikit2 tak melalak..kebal gituu..tak mcm aku..kadang2 aku yg over padahal budak tu relek je pas jatuh bangun sendiri siap bleh gelak2 lg..aku yg seriau...memang mencabar jg budak yg tgh aktif ni..lg2 utk aku yg pglmn ttg bayi adalah zero..tapi tkpe bleh kuruskn bdn scr tk lgsung...eh,bkn aku mmg dah kurus ke??hehe..oklaa kira senaman secara tk langsunglaa..mana taknya maya kalo jaga sentiasa bergerak..pusing sana, pusing sini.. round 1 rumah..time tido pun asyiklaa bergerakk jee jugak..letak kat tilam elok je aku letak tegak2 siap selimut apa semua..5 minit pastuu...hurmmm dh berpusing 180darjah...apepun maya anak yg baik..senang dijaga..tk byk ragam..yg penting perut dia mestii kenyang n susu tk bleh lmbat..hehe,.
mami n babah syg byk2 kt maya ;))


*selamat pengantin baru to cik payied...luv u soooo muchhh...*
*selamat pengantin baru jgk utk awk yg dgr citer dh nk kawen tuu..smoga jd is3 yg baik jgn gedik2 lg nk bersandal2 sana sini mcm dulu2 tauu..huhu...*
#terasa??err...do i care??#