tiada sebarang spesifikasi dalam penulisan blog ini..menulis apa sahaja yang dirasakan tidak mengganggu mana-mana pihak..sila tinggalkan blog ini segera jika anda rasa blog ini tidak sesuai untuk anda lawati..dan terima kasih pada yang sudi menziarah blog ini...terima kasih

Friday, July 20, 2012

maya lagi

assalamualaikum...

3 bulan setengah mengulit dhia sumayyah siang dan malam benar2 membahagiakan...rasa syukur dah tak terhingga atas pemberian tuhan yang satu nih...pemberian, anugerah dan jugak amanah...Alhamdulillah...3bulan setengah ni berjaya aku lalui dengan baik..almaklumlah...first experience..terima kasih kat encik suami, mak n suma2 lah yang banyak membantu...

baby maya sekarang dah pandai meniarap sikit2..hari tu check up 3 bulan berat maya dah 6kg..Alhamdulillah kesihatan maya sentiasa baik...belum pernah demam lagi setakat nih...walaupun lepas injek hari tu...sekarang nih babah beliau tengah demam...seriau je bila aku tengok babah kiss2 n dekat2 dengan maya..takot jangkit!! harap2 tak laaa...jangkit kat mummy tak pe..jangan kat baby maya...

esok dah 1 Ramadhan...ishhh..terlalu cepatnya masa berlalu...tahun ni tahun kedua berpuasa sebagai isteri n pertama sebagai ibu...dengan harapan ramadhan kali ni adalah yang terrrbaikk..mudah mudahan...amin...

Aienepit Abdul Kadir
inilah kesayangan mummy n babah.... :))