tiada sebarang spesifikasi dalam penulisan blog ini..menulis apa sahaja yang dirasakan tidak mengganggu mana-mana pihak..sila tinggalkan blog ini segera jika anda rasa blog ini tidak sesuai untuk anda lawati..dan terima kasih pada yang sudi menziarah blog ini...terima kasih

Thursday, April 26, 2012

sayang sumayyah...kekasih baru

assalamualaikum...
dah sebulan tak bukak blog...dah sebulan tak merapu...hari ni dengan penuh kesyukuran, entry kali ni nak tayang kat awak2 semua kekasih baru saya...:)


jeng..jeng..jeng..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaa!!!



 ting!!!kaki si kecik











haaaa..tu diaaa kekasih baru saya...:) mamat kat atas ni pulak kekasih awal && akhir saya...hehe...
Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan seorang puteri comel seberat 3kg pada 04 April 2012 jam 1:04 pm di HOSPITAL BATU PAHAT secara normal...nama puteri comel nih DHIA SUMAYYAH BINTI HAFEAZ. pasal apa bagi nama tu kene tanya bapak dia...


lama dah nak post entry ni tapi asyik tak berkesempatan je...entry akn dtg aku share pengalaman aku bersalin plak eqq..insyaAllah...:)